Europa League, Tippetips: Villarreal vs Sparta Praha

Det kommer kvartfinalene av Europa League og nå har vi bare åtte klubbene som spiller for tittelen, noe som betyr at alle åtte er sterke nok til å vinne turneringen. Kampene skal være mer spennende og motstanderne – lik sterke. Det er tro for alle bortsett disse to motstandere – Villarreal og Sparta Praha.

Trekningen avgjørelse er Villarreal og Sparta Praha for å møte i kvartfinalen i Europa League. Spanjolene er definitivt fornøyd med trekningen, mens alle potensielle motstandere virket en alvorlig utfordring til den tsjekkiske klubben. Logisk kommer Villarreal i kampen som en favoritt, og det er ingen tvil om dette. Den nye stjernen i klubben – Cedric Bakambu er den ledende målscoreren med 11 mål i La liga og 5 mål i årets Europa League. Det er logisk at han vil være den største faren for den tsjekkiske laget. Men vi må ikke undervurdere den lagånden i klubben og den store kollektive som vunnet kampene mot italienske Napoli og den tyske Bayer Leverkusen.

Sparta Praha er en outsider i kampen, men de håper å bli undervurdert av det spanske laget. Tsjekkerne har ingenting å tape, og vil være psykologisk uhemmet. Fansen skulle ikke være skuffet med utfallet av kampen hvis deres lag taper, fordi Sparta Praha skredet sin plan om å passere gjennom gruppene. Videre teamet var i stand til å beseire den russiske Kuban Krasnodar og den italienske Lazio, som brakte mye glede til supporterne.

Min prediksjon for kampen er en enkel seier for Villarreal som bookmakere gir odds rundt 1.50 for dette å skje. Sportingbet og William Hill selv tilbyr odds 1,55 for en hjemmeseier. Gamblers kan satse alvorlig mye penger på det tipset. Sparta Praha er et lag som sjelden gjør mål, så jeg spår en seier for Villarreal med 1 eller maks to mål.

Logisk, foreslår jeg et spill på under 2,5 mål i kampen med 188bet tilbyr koeffisient på 1,80 for at dette skal skje.