Fortsatt flere spenningsmomenter i Premier League

Ettersom Tottenham mislyktes med å vinne borte mot Chelsea på mandag, er spenningen utløst om hvem som tar gullet i årets Premier League. Mot alle odds ble det Leicester, og dermed tidenes revansje for den evige nummer 2, Claudio Ranieri. Sesongen er allikevel på ingen måte over. Det blir nemlig et ordentlig bikkjeslagsmål om å sikre seg en plass i topp 4 og for å unngå nedrykk. 

Har Manchester City krefter igjen?

Manuel Pellegrini prioriterer naturlig nok Champions League i den siste sesongen sin på Ethiad. Bilde: Joshjdss

Manuel Pellegrini prioriterer naturlig nok Champions League i den siste sesongen sin på Ethiad.
Bilde: Joshjdss

Tottenham er allerede sikret en plass i topp 4, men klarer de å holde erkerival Arsenal bak seg? The Gunners er nå kun tre poeng bak, og Tottenham-spillernes mildt sagt aggressive oppførsel på Stamford Bridge kan føre til at de ilegges en del suspensjoner i de siste to kampene. Det anbefales derfor ar du sjekker situasjonen angående skader og suspensjoner foran de siste kampene, og her er alltid en oppdatert oversikt og siste nytt om fotball og tipping. Fra et gamblerperspektiv er det fristende å peke ut Manchester United som den klareste kandidaten til fjerdeplassen akkurat nå. Laget til utskjelte Louis Van Gaal har vist best form, og den utgående manageren Manuel Pellegrini antydet i helgens kamp at han prioriterer å komme til finalen i Champions League. Ryker City ut i semifinalen, spørs det om de blaserte spillerne klarer å mobilisere nok til de to siste kampene mot Arsenal (H) og Swansea (B). 

Van Gaal får sparken hvis United ikke klarer topp 4

Manchester United er i den noe kinkige situasjonen at laget kun kan få 69 poeng hvis de vinner de tre siste kampene mot Norwich (B), West Ham (B) og Bournemouth (H). 69 poeng kommer til å holde hvis Manchester City vinner to de to kampene sine. Skulle United gå glipp av Champions League for andre gang på tre sesonger, er det mye som tyder på at Jose Mourinho kommer til å overta sjefsstolen på Old Trafford. Jokeren i dette selskapet er West Ham som møter United i lagenes nest siste kamp 10.5. Før den tid skal Slaven Bilics menn møte et ferdigspilt Swansea (H) før de avslutter borte mot Stoke.

Hvem følger Aston Villa ned?

Norwich, Sunderland og Newcastle kjemper en desperat kamp om å unngå nedrykk. Til tross for at de kun har to kamper igjen, er det utvilsomt fordel Newcastle i øyeblikket. Rafa Benitez har virkelig fått fasong på laget, og i den nest siste kampen venter håpløse Aston Villa på Villa Park. Magpies avslutter mot et ganske så demotivert Tottenham hjemme. Sunderland har ikke helt gitt opp, og de har ringrevene Sam Allardyce på benken og Jermaine Defoe på topp. Black Cats møter Chelsea hjemme på lørdag, før de avslutter mot Everton (H) og Watford (B). Lufta virker å ha gått ut av Norwich, og du får gode penger hvis du tipper at kanarifuglene klarer seg. De har igjen Manchester United (H), Watford (H) og Everton (B). Et artig poeng er at Norwich og Sunderland møter de samme lagene i de to siste kampene, men dette ender nok med det fjerde nedrykket fra Premier League for heislaget fra Norfolk.