La Liga, Tippetips: Barcelona vs Real Madrid

En av verdens største derbies – FC Barcelona mot Real Madrid skal bli spilt på lørdag. En derby, som er ikke lenger bare en kamp for Spania, men er en kamp for verdensherredømme i den mest populære sporten.

I kampen fra den 31. runden av La liga skal FC Barcelona prøve å konsolidere mesterskapstittelen, som nå synes utvilsomt med en ledelse på 9 poeng foran Atletico Madrid og 10 poeng foran Real Madrid. FC Barcelona er i et utmerket form med 23 kamper uten tap på rad. En liten undervurdering kostet en uavgjort i den siste kampen mot Villarreal til tross for Luis Enriques menn ledet med to mål. En slik undervurdering i lokaloppgjør mot Real Madrid er neppe å skje og FC Barcelona vil fortsette sin ubeseiret rekord.

La oss ikke glemme at kampen er på Camp Nou. I år har FC Barcelona rekord av 14 vinn, 1 uavgjort og ingen tap på heimebane og selv Real Madrid ser ikke i stand til å vinne på Camp Nou.

En seier for FC Barcelona er anslått av bookmakerne med odds rundt 1.60. William Hill tilbyr odds på 1,62 for hjemmeseier og gamblere kan dra nytte av dette.

Noe av de største spissene i verden spiller i begge klubber – spillere som vet hvordan å score mål og de gjør det med letthet. Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale er en garanti for mål og attraktivt fotball i kampen.

Det er viktig å merke at kampen for toppscorer i ligaen mellom Lionel Messi og Cristiano Ronaldo fortsetter. Dette gir oss muligheten til å forutsi en innsats som begge lagene scorer i kampen. Det er bevist av statistikk, som viser at med unntak av den siste derby, har begge lagene scoret mål i alle 18 tidligere spill.

Det er derfor jeg tipper på en bet “begge lag scorer” i kampen, selv om oddsen gitt fra bookmakerne for at dette å skje er cirka 1,40.

Du kan følge kampen resultat live på Livescore.in.