Misoppfatninger i fotball betting

Det finnes flere vanlige myter om fotball betting som mange av oss har falt for av i løpet av årene. Hadde vi blitt gjort oppmerksom på disse på et tidlig stadium, kunne vi ha unngått fallgrubene. Vel, nå har du flaks. Her er fem av de vanligste misforståelsene om fotball betting, så les videre!

For deg som liker de gode gamle klassikerne, Spill norske spilleautomater så lenge du vil her

# 1 – Favoritten vinner som oftest

Selv om det er sant at svært få bookmakere går i tap, og som sådan sine må være rett hele tiden, betyr ikke det at favoritten vinner hver gang.

Se på Leicester City denne sesongen. De hadde en 5000/1 sjanse til å vinne ligatittelen, og dessuten har de vunnet flere kamper enn noen andre lag i divisjonen; for de fleste av dem, ville de ha vært en outsider.

Fotball er så uforutsigbar at sjokkresultater skjer over hele verden hver eneste helg … og det er opp til deg å finne dem.

# 2 – Hjemmelaget har alltid en fordel

Det er en vanlig oppfatning om fotball at hjemmelaget alltid har en overlegen fordel. Statistikken viser at selv om det å spille på hjemmebane kan gå litt i lagets favør, er mylderet av andre faktorer som påvirker utfallet av en fotballkamp mye viktigere.

Ta en titt på Premier League-sesongen i 2013/14, der borteseirene utgjorde 32,5% av alle seirene i divisjonen – noe som utgjør rundt 123 triumfer. Så ikke alltid tro at hjemmelaget automatisk har en iboende fordel.

# 3 – Betting systemer er idiotsikre

Du har kanskje hørt rykter om flere progressive betting systemer som garanterer gevinst. Ikke fall i denne fellen: Hvert av disse har sine ulemper.

Dette forutsetter at selv om du går på en serie med tap, vil du til slutt velge en vinner som dekker tapene dine, eller at du har en stor sum gratis penger til å finansiere implementeringen av systemet med.
Ta alle eventualiteter i betraktning: slike systemer som Martingale og Fibonacci gir svært sjelden kostnadseffektiv, langsiktig profitt.

# 4 – Arbitrage betting er en risikofri måte å bli rik på

Arbitrage betting er en metode for å tjene penger ved å satse på alle mulige utfall av en kamp, ​​slik at du har et “no lose”-scenario foran deg. Ved å studere oddsen og beregne innsatsen din, presenterer en og annen arbitrage seg selv, f.eks at lag A vinner eller at lag B halvgarderes (vinner eller spiller uavgjort).

Sannheten er at det slett ikke er så enkelt som dette. For det første må du sørge for at beregningene er absolutt perfekte for å sikre at fortjenestemarginen din er på plass. For det andre, hvis en bestemt bookmaker mistenker at du driver med jukseri, har de makt til å stenge kontoen din eller nekte å utbetale gevinster. For det tredje, må du administrere flere spillkontoer for å sikre den beste oddsen på tvers av bookmakerens nettverk … og dette er ikke billig å gjøre.

# 5 – Spill på odds-on er meningsløst

Du bør vurdere hvordan du best mulig utnytter dine fotball bets på samme måte som du ville ha drevet en bedrift, og virksomheter som drives av å gjøre smarte investeringer – i stedet for å fomle rundt i mørket og håpe på det beste.
For å motsi oss selv litt i punkt 1, det er en grunn til at favorittene er nettopp favoritter. MEN, og det er et men med stor M. Det finnes pålitelige favoritter og de som ikke er så pålitelige. Så, selv om avkastningen på spillekupongen din kan se noe mager ut, tenk på å gjøre langsiktig profitt, snarere enn umiddelbar herlighet.