Serie A, Tippetips: Chievo vs Fiorentina

Serie A kommer til en slutt med bare tre runder som skal spilles og nesten bestemt i tabellen. Fiorentina er sikret på den femte plassen, hvis er noe som ingen ønsket fordi laget har tapt kampen med AS Roma og FC Inter å ha rett til å spille i Champions League. Dette vil trolig koste jobben av hovedtrener Paulo Sousa og det er Walter Mazzarri som skal erstatte ham etter sesongen ifølge mediene. Mazzarri ledet FC Inter, men ble sparket etter en rekke dårlige resultater.

Chievo tapte i forrige runde bort til Atalanta og dette avbrøt en serie på 6 kamper på rad uten tap. Men klubben lykkes til å unngå en nedrykk og skal ende sesongen i trygge midt på tabellen. En seier mot Fiorentina vil gi de “flygende eslene” fra Verona en mulighet til rekke den åttende plassen på tabellen, gitt den vanskelige kampen som SS Lazio skal spille mot FC Inter. Til tross for tapen i forrige runden har teamet og fansene en stemning som vil også hjelpe dem til å vinne kampen denne uka.

Bookmakere gir fordel til Fiorentina med oddsen for deres seier er mellom 1,75 og 1,85 (vi kan bruke bonuser for kampen med storspiller.com/kampanjer). Uansett tror jeg at et spill med risiko for hjemmelaget er god nok. Dere kan finne oddsen for en hjemme seier på 5.00 max som er mer enn greit og er et grunnlag til å tippe for en seier for Chievo.

Hvis du ønsker å gjøre en tryggere innsats, dere kan satse på dobbel sjanse med 1X prediksjon som oddsen er fortsatt god nok – med bet365 er de på 2,10. Det er viktig å tenke mer om faktum at Fiorentina har lovet mål i 11 av de siste 12 kampene som de har spilt i Serie A.

Hvis du bestemmer deg for å satse for en uavgjort i kampen, oddsen er mellom 3,40 og 3,80.

Det er derfor synes jeg at Chievo spillerne er i en bedre mental tilstand, og de vil vinne mot det ustable laget av Fiorentina.